Történetünk

Christeens bemutatkozás

Kik vagyunk mi?

A Christeens egy evangéliumi keresztény tinédzser mozgalom mely a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Tinédzser Missziója.

Hiszünk abban, hogy fiatalon kereszténynek lenni és igazi barátságot kötni Jézussal a lehető legjobb dolog. Hatással szeretnénk lenni a világra, hogy a körülöttünk élők is megtapasztalhassák mindazt, amiben hiszünk. Fel merjük vállalni értékeinket, és dinamizmusunkat ezek képviseletére fordítjuk. Hisszük, hogy Isten Királyságát kell képviseljük a mai fiatalok között úgy, hogy megkívánják a Jézussal való kapcsolatot és életet. Mindehhez kreatív és lendületes programokat szervezünk, amelyeken ezen célok megvalósulása elindulhat.

A keresztény tinédzser a gyülekezet számára lehetőség, a világ számára reménység!

Kíváncsi vagy, hogyan kezdődött az országos tinédzser misszió? Kattints a linkre, és elolvashatod Prekopa Zoltán Élő Víz-ben megjelent beszámolóját.

Főbb tevékenységeink

  • Egyhetes nyári tábor – Tölts el egy hetet Istent kereső fiatalokkal, rengeteg sport, program, zöld környezet, Küldetés, imaséta, stb…
  • Évnyitó / Évzáró – 2 napos találkozók, ahol 200-250 résztvevő van jelen. Óriási áldás mindenkinek!
  • Mobilcsapat – Helybe megy a Christeens egy kb 20 fős csapattal, csak hívj meg minket gyülekezetedbe, idjúságodba.
  • Képzés (CT KéPRO)
  • Stábtalálkozók – ahol az odaszánt szolgálói csapatunkkal találkozunk 2 havonta hétvégén, imádkozunk, Istent dicsőítjük és tanulmányozzuk az igét

Christeens vezetőség

Szennai Ádám

Vezető

Prekopa Rolf

Misszió vezető

Szennai Viktor

Vezető

Christeens stáb

Nagyon fontos a Christeens stáb (közel 25 fő), akik óriási részt vállalnak a programok kialakításában és megvalósításában, hálásak vagyunk a munkájukért! Mind a stáb csapat, mind a vezetőség önkéntesként vannak jelen a Christeens munkájában, így építjük Isten királyságát, a következő generációt.

Szimpatikus?

Írj nekünk egy levelet bármilyen témában vagy iratkozz fel hírlevelünkre! Hamarosan jelentkezni fogunk!

Támogatnád munkánkat?

Minden támogatást hálásan köszönünk!

Go top