Pénzügyi támogatás

Nem engedjük, hogy fiatalok a pénzügyi korlátaik miatt kihagyják a tábort. Van segítség!

Szeretnél pályázni?

A részvételi feltételek elolvasása után a lenti linkre kattintva töltsd ki az online felületen a pályázati űrlapot legkésőbb 2023. május 25. 20:00-ig.

Támogatnál fiatalokat?

Amennyiben támogatóként szeretnél tájékoztatást kapni a Szociális Alap felhasználásáról, kattints az alábbi linkre.

Kik pályázhatnak támogatásra?

Olyan fiatalokat szeretnénk támogatni, akiknél egyértelmű, hogy enélkül a támogatás nélkül semmiképpen nem tudnának részt venni a táborban, az alábbi okok valamelyikénél fogva:

– sokgyermekes családból származnak és/vagy
– az ország nehezebb helyzetében lévő régiójában élnek és/vagy
– nehéz a családi helyzetük (árva, félárva, egyedülálló szülő gyermeke, tartósan beteg szülő(k) gyermeke, anyagi válságba jutott családban él) és/vagy
– egyéb szociális nehézség

A támogatás mértéke

A pályázaton elnyerhető maximális támogatás a május 31-ig kedvezményes tábordíj 50%-a , azaz maximum 22.500 Ft, melyet előlegként nem lehet felhasználni. A támogatást elektronikus úton juttatjuk el a nyertesnek, amelyet a Christeens tábor helyszíni regisztrációja során tud beváltani. Az elnyerhető legkisebb támogatás, a tábordíj 20%-a, azaz 9.000 Ft.

Elbírálás

A beérkezett pályázatokat bizalmasan kezeljük, az abban található információkat harmadik félnek nem adjuk tovább! A pályázatokat a Christeens vezetőség bizottsága fogja elbírálni az összegyűlt alap függvényében. Fellebbezésnek helye nincs.

Értesítés

A pályázókat kizárólag elektronikus úton értesítjük, így a pontos e-mail cím és telefonszám megadása kiemelten fontos! A pályázók adatait diszkréten kezeljük, a nyerteseket személyesen értesítjük, nevüket, elérhetőségüket publikus felületen nem jelenítjük meg.

Azt a pályázatot tudjuk befogadni, amely:

– hiánytalanul kitöltve határidőre érkezik be,
– valamint amelyhez kapcsolódik pásztori és/vagy ifjúsági vezetői ajánlás is (ezt a vezetőnek kell hozzánk eljuttatnia elektronikus formában, a lenti elérhetőségre, lásd pályázati űrlap).

Egy pályázó csupán egy pályázatot adhat be, a nyeremény át nem ruházható!

Figyelem! A pályázatot a fiataloknak kell benyújtaniuk, nem a szüleiknek, vezetőiknek!

Határidő

A pályázó a részvételi feltételek elolvasása után a következő online felületen töltse ki a pályázati űrlapot legkésőbb 2023. május 25.-én 20:00-ig.

Ezután már csak a palyazat(kukacjel)christeens.hu címre kell eljuttatni egy vezető (lelkipásztor, ifjúsági pásztor ajánlását). A határidőn túl beérkező ajánlásokat NEM tudjuk elfogadni, így a hozzájuk tartozó pályázatokat automatikusan töröljük.

Eredményhirdetés:  2023. május 28.

Ezután érdemes regisztrálni a Christeens nyári táborára legkésőbb május 31-ig, ugyanis a szociális pályázat kedvezménye csak eddig vehető igénybe!