Nyitott nap

Hívd el érdeklődő barátaidat!

NYITOTT NAP – 2017. JÚLIUS 7. péntek

christeens dicsőítés tábor

Az idei táborban is megtartjuk a nagysikerű ‘Nyitott nap‘-ot, amelyre szeretettel látunk ha elmúltál már 13, de nem vagy még 19 éves. Bátran meghívhatod érdeklődő barátaidat, osztálytársad, szomszédod, ugyanis csak azok jöhetnek, akiket egy táborozó meghívott vagy akit a (t)ifivezetője elhoz. A részvétel regisztrációhoz kötött, amit a lenti űrlapon tehetsz meg.

A program

9.00 – 10.30 Közös tábori alkalom (“Gondolatébresztő”)
10.30 – 12.15 Kiscsoportos foglalkozás (“korosztályos beszélgetés”)
12.30 – 13.30 Ebéd
14.00 Szemináriumok, fakultációk (2×90 perc)
18.00 Vacsora
19.30 Közös tábori alkalom (zenés istentisztelet, igehirdetés)
22.30 Program vége, hazautazás

Mennyibe kerül?

A teljes nap részvételi díja: 2.500 Ft (mely tartalmazza az összes programon való részvételt + főtt ebédet + főtt vacsorát) Ezt a helyszínen kell befizetni.
Amennyiben regisztrálsz, kérjük FELTÉTLEN jelenj meg, hiszen számítunk Rád, így rendeljük az étkezéseidet is (amit minden esetben ki kell fizetünk).

Érkezés:

Reggel 3/4 9 körül érdemes megjelenni, ekkor kell “bejelentkezni” a kapuban lévő sátornál, befizetni az részvételi díjat, ezután egy karszalagot kapsz, amely feljogosít a programokon, ill. az étkezéseken való részvételre. A nap végén szükség lesz egy ún. kijelentkezésre is.

Ha bármilyen felmerülő kérdésed van, esetleg regisztráltál, majd később úgy látod mégsem tudsz eljönni, írj nekünk az info(kukacjel)christeens.hu címre.

 

(T)ifivezetők figyelem!

christeens dicsőítés tábor

Ha nem tudott a teljes (t)ifi eljönni a táborba, itt a remek alkalom, hogy egy napra összeszedd a csapatod és lejöttök a többiekhez, vagy elhozzátok azokat a bárátkozó, érdeklődő fiatalokat, akiknek az egy hét még sok lenne.

Jelentkezés: 

Kizárólag EZEN A LINKEN.

Go top