Szociális Pályázat

Pályázati lehetőség, segítség

Szeretnél pályázni?

A részvételi feltételek elolvasása után a lenti linkre kattintva töltsd ki az online felületen a pályázati űrlapot legkésőbb 2022. június 30. 20:00-ig.

Jelentkezés a táborba

Amennyiben nyertél a pályázattal, úgy legkésőbb július 10-ig töltsd ki a jelentkezési űrlapot, ugyanis a szociális pályázat kedvezményei csak eddig érvényesek!

Támogatni szeretnéd fiatalok táborozását? (Klikk)

Kedves Támogató

A Szociális Alapot a Christeens szolgálók felajánlásaiból hoztuk létre, így a forrás korlátozott. Bátorítunk tehát minden jobb körülmények között élő tinédzsert és felnőttet, hogy minél többen csatlakozzatok a kezdeményezéshez, így több és több táborozónak tudjunk segíteni! Örömmel tapasztaltuk, hogy egyre több magánszemély, vállalkozó élt ezzel a lehetőséggel!

Ehhez nem kell mást tenned, mint az alábbi számlaszámra beküldened bármilyen összegű felajánlásodat.

Christeens
K&H 10401921-00029903-00000001

A közlemény rovatba FELTÉTLEN írd be: „Szociális Alap

Amennyiben támogatóként szeretnél tájékoztatást kapni a Szociális Alap felhasználásáról, kérjük küldd el email címedet a palyazat(kukacjel)christeens(pont)hu címre!

Mennyi tinédzser nyári táborozását segítették az adományozók eddig? (Klikk)

Nagy örömünkre szolgált, hogy 2013 óta több mint 100 egyéni pályázatot összesen 1.570.000 Ft-tal tudtunk támogatni.

Amennyiben támogatóként szeretnél tájékoztatást kapni a Szociális Alap felhasználásáról, kérjük küldd el email címedet a palyazat(kukacjel)christeens(pont)hu címre!

Pályázók:

Olyan fiatalokat szeretnénk támogatni, akiknél egyértelmű, hogy enélkül a támogatás nélkül semmiképpen nem tudnának részt venni a táborban, az alábbi okok valamelyikénél fogva:

  • sokgyermekes családból származnak és/vagy
  • az ország nehezebb helyzetében lévő régiójában élnek és/vagy
  • nehéz a családi helyzetük (árva, félárva, egyedülálló szülő gyermeke, tartósan beteg szülő(k) gyermeke, anyagi válságba jutott családban él) és/vagy
  • egyéb szociális nehézség

A támogatás mértéke

A pályázaton elnyerhető maximális támogatás a július 10-ig kedvezményes tábordíj 50%-a , azaz maximum 22.000 Ft, melyet előlegként nem lehet felhasználni. A támogatást elektronikus úton juttatjuk el a nyertesnek, amelyet a Christeens tábor helyszíni regisztrációja során tud beváltani. Az elnyerhető legkisebb támogatás, a tábordíj 20%-a, azaz 8.800 Ft.

Elbírálás

A beérkezett pályázatokat bizalmasan kezeljük, az abban található információkat harmadik félnek nem adjuk tovább! A pályázatokat a Christeens vezetőség bizottsága fogja elbírálni az összegyűlt alap függvényében. Fellebbezésnek helye nincs.

Értesítés

A pályázókat kizárólag elektronikus úton értesítjük, így a pontos e-mail cím és telefonszám megadása kiemelten fontos! A pályázók adatait diszkréten kezeljük, a nyerteseket személyesen értesítjük, nevüket, elérhetőségüket publikus felületen nem jelenítjük meg.

Azt a pályázatot tudjuk befogadni, amely

  • hiánytalanul kitöltve határidőre érkezik be,
  • valamint amelyhez kapcsolódik pásztori és/vagy ifjúsági vezetői ajánlás is (ezt a vezetőnek kell hozzánk eljuttatnia elektronikus formában, a lenti elérhetőségre, lásd pályázati űrlap).

Egy pályázó csupán egy pályázatot adhat be, a nyeremény át nem ruházható!

Figyelem! A pályázatot a fiataloknak kell benyújtaniuk, nem a szüleiknek, vezetőiknek!

Határidő

A pályázó a részvételi feltételek elolvasása után a következő online felületen töltse ki a pályázati űrlapot legkésőbb 2022. június 30. 20:00 percig.

SZOCIÁLIS PÁLYÁZAT ONLINE LINK

Ezután már csak a palyazat(kukacjel)christeens.hu címre kell eljuttatni egy vezető (lelkipásztor, ifjúsági pásztor ajánlását). A határidőn túl beérkező ajánlásokat NEM tudjuk elfogadni, így a hozzájuk tartozó pályázatokat automatikusan töröljük.


 

Eredményhirdetés: 2022. július 4.

Ezután érdemes regisztrálni a Christeens nyári táborára legkésőbb július 10-ig, ugyanis a szociális pályázat kedvezménye csak eddig vehető igénybe!

Go top