Szociális Pályázat

Pályázati lehetőség, segítség

Szeretnél pályázni?

A részvételi feltételek elolvasása után a lenti linkre kattintva töltsd ki az online felületen a pályázati űrlapot legkésőbb 2019. május 25. 23:00-ig.

Jelentkezés a táborba

Amennyiben nyertél a pályázattal, úgy legkésőbb május 31-ig töltsd ki a jelentkezési űrlapot, ugyanis a szociális pályázat kedvezményei csak eddig érvényesek!

Támogatni szeretnéd fiatalok táborozását? (Klikk)

Kedves Támogató

A Szociális Alapot Christeens vezetők, stábosok, munkatársak felajánlásaiból hoztuk létre, így a forrás korlátozott. Bátorítunk tehát minden jobb körülmények között élő tinédzsert és felnőttet, hogy minél többen csatlakozzatok a kezdeményezéshez, így több és több táborozónak tudjunk segíteni! Örömmel tapasztaltuk, hogy egyre több magánszemély, vállalkozó élt ezzel a lehetőséggel!

Ehhez nem kell mást tenned, mint az alábbi számlaszámra beküldened bármilyen összegű felajánlásodat.

Christeens
K&H 10401921-00029903-00000001

A közlemény rovatba FELTÉTLEN írd be: „Szociális Alap

Amennyiben támogatóként szeretnél tájékoztatást kapni a Szociális Alap felhasználásáról, kérjük küldd el email címedet a palyazat(kukacjel)christeens(pont)hu címre!

Mennyi tinédzser nyári táborozását segítették az adományozók eddig? (Klikk)

Nagy örömünkre szolgált, hogy:

• 2013-ban 324.000 Ft gyűlt össze, így 26 tinit tudtunk támogatni
• 2014-ben 382.000 Ft gyűlt össze, így 27 tinit tudtunk támogatni
• 2015-ben 363.000 Ft gyűlt össze, így 23 tinit tudtunk támogatni
• 2016-ban 107.500 Ft gyűlt össze, így 10 tinit tudtunk támogatni
• 2017-ben 270.000 Ft gyűlt össze, így 13 tinit tudtunk támogatni

• 2019 – Potenciális lehetőség, hogy fiatalok életébe fektess adományoddal!

Amennyiben támogatóként szeretnél tájékoztatást kapni a Szociális Alap felhasználásáról, kérjük küldd el email címedet a palyazat(kukacjel)christeens(pont)hu címre!

Pályázók:

Olyan fiatalokat szeretnénk támogatni, akiknél egyértelmű, hogy enélkül a támogatás nélkül semmiképpen nem tudnának részt venni a táborban, az alábbi okok valamelyikénél fogva:

  • sokgyermekes családból származnak és/vagy
  • az ország nehezebb helyzetében lévő régiójában élnek és/vagy
  • nehéz a családi helyzetük (árva, félárva, egyedülálló szülő gyermeke, tartósan beteg szülő(k) gyermeke, anyagi válságba jutott családban él) és/vagy
  • egyéb szociális nehézség

A pályázaton elnyerhető maximális támogatás a tábordíj (“Early Bird Faház szállásban” árból kiindulva) 50%-a , azaz legfeljebb 17.500 Ft, melyet előlegként nem lehet felhasználni. A támogatást elektronikus úton juttatjuk el a nyertesnek, amelyet a Christeens tábor helyszíni regisztrációja során tud beváltani. Az elnyerhető legkisebb támogatás, a tábordíj 20%-a, azaz 7.000 Ft.

A pályázatokat a Christeens vezetőség bizottsága fogja elbírálni a beérkezett pályázatok és az összegyűlt alap függvényében. Fellebbezésnek helye nincs.

A pályázókat kizárólag elektronikus úton értesítjük, így a pontos e-mail cím és telefonszám megadása kiemelten fontos! A pályázók adatait diszkréten kezeljük, a nyerteseket személyesen értesítjük, nevüket, elérhetőségüket publikus felületen nem jelenítjük meg.

Azt a pályázatot tudjuk befogadni, amely

  • hiánytalanul kitöltve határidőre érkezik be,
  • valamint amelyhez kapcsolódik pásztori és/vagy ifjúsági vezetői ajánlás is (ezt a vezetőnek kell hozzánk eljuttatnia elektronikus formában, a lenti elérhetőségre, lásd pályázati űrlap).

Egy pályázó csupán egy pályázatot adhat be, a nyeremény át nem ruházható!

Figyelem! A pályázatot a fiataloknak kell benyújtaniuk, nem a szüleiknek, vezetőiknek!

A pályázó a részvételi feltételek elolvasása után a következő online felületen töltse ki a pályázati űrlapot legkésőbb 2019. május 25. 23:00 percig.

SZOCIÁLIS PÁLYÁZAT ONLINE LINK

Ezután már csak a palyazat(kukacjel)christeens.hu címre kell eljuttatni egy vezető (lelkipásztor, ifjúsági pásztor ajánlását). A határidőn túl beérkező ajánlásokat NEM tudjuk elfogadni, így a hozzájuk tartozó pályázatokat automatikusan töröljük.


 

Eredményhirdetés: 2019. május 29.

Ezután érdemes regisztrálni a Christeens nyári táborára legkésőbb május 31-ig, ugyanis a szociális pályázat kedvezménye csak eddig vehető igénybe!

Go top