19+ Munkatárs, Csoportvezető

Építsd a következő generációt Isten királyságában!

Részese lehetsz egy nagyszerű csapatnak!

Elmúltál már 19, és szeretnéd bármilyen tálentumoddal építeni Isten királyságát? Ha fontos számodra a következő generáció (13-19), ez egy remek lehetőség!

De mégis hogyan? Rengeteg területen várunk lelkes és Istenben meggyökerezett fiatalt. Például logisztika, szervezés, kreatív területek, dekoráció, nyári táborokban csoportvezető, ima közbenjárás, őrség, kreatív sorjátékok szervezése és kivitelezése, Mobilcsapattal meglátogatni tini csoportokat az országban bátorítva őket… És még ennél is több minden van – sőt az is lehet, pont Neked fog eszedbe jutni egy most még nem is létező terület, de a mai világ éppen úgy változik, hogy újabb lehetőségek nyílnak.

A nyári táborba főként csoportvezetőket és őröket keresünk, de léteznek más területek is (vetélkedők és speciális események szervezése és levezénylése).

Mi fog történni, ha csoportvezető leszel?
Görgess lejjebb, a fotók alatt megtalálod. Más terület érdekel? Írj nekünk egy levelet és kitaláljuk, nálunk mindig van még egy hely!
Jó ha tudod, hogy minden szolgálónak kedvezményes részvételi díjat tudunk biztosítani, ezt az oldal alján találod meg.


Jelentkezés STÁBosként, Munkatársként

A regisztráció lezárult.


Jelentkezés Csoportvezetőként

A regisztráció lezárult.

További kérdésed van? Szívesen válaszolunk Neked! Írj nekünk most! (Klikk)


Neved*

Email címed*

Melyik terület érdekel?

Üzeneted

Csoportvezető

A csoportvezetők naponta foglalkozásokat tartanak a tinik számára a táborban ahol kiscsoportokban beszélgethettek a nap témájáról és minden másról is, ami ezek kapcsán felmerül, imádkozol velük és értük, személyesen követed és segíted a bennük zajló folyamatokat, gondoskodsz arról, hogy a tinédzserek részt vegyenek a tábori programokon és biztosítod a táborrend betartását is. Persze mindezekben példaként járva előttük.
A mélyebb beszélgetések érdekében mindig külön fiú és lány csoportokat alkotunk, nagyszerű csapatok alakulnak néhány nap alatt.
Ha alkalmasnak tartod magad a fenti szolgálatra, és együtt dobban a szíved a Christeens látásával, várjuk jelentkezésed csoportvezetőként, Neked is hatalmas nagy áldás lesz végigkövetni 6-8 tinédzser bizonyságait és Isten-élményeit 6 napon át!

A csoportfoglalkozásokhoz szükséges információkat, témához kapcsolódó anyagokat biztosítjuk, sőt, úgy készülj, hogy 2019. Június 14-15-én egy egész napos felkészítő napot tartunk, ahol teljes körű tájékoztatást kapsz minden fontos információról, megismered a csapat többi tagját valamint az idei tábor témáját. (Figyelem! Ezen kötelező a részvétel!)

Ha jelentkeztél, készülj fel: a kihívás nagy, a tábor intenzív, de az öröm és növekedés legalább akkora!

Mit csinál egy csoportvezetői konkrétabban és milyen feladatai vannak? Tölts le egy részletesebb tájékoztatót itt

Csoportvezetői jelentkezési határidő: 2019 Június 10.

Csoportvezetői felkészítő nap: 2019 Június 14-15A jelentkezésedhez szükséges egy pásztori ajánlás is, amit legkésőbb június 10-ig mindenképp küld el a csopvez(kukacjel)christeens.hu címre, vagy személyesen hozd magaddal a felkészítő napra!

Részvételi díj bármilyen szolgálóként:
különböző szállásokból választhatsz, ill. ha megteheted, támogathatod is a tábort (kompenzálva a költségeket):
Tábort támogatói árak:
szálloda: 50.000
kőépület: 39000
faház: 36.000
Kedvezményes árak (minden szolgáló számára biztosítjuk):
szálloda: 43.000
kőépület: 32.000
faház: 30.000
Go top