3M Tehetségmutató

tripla-m | Most Mutasd Meg tehetségkutató!

tripla-m | Most Mutasd Meg tehetségmutató!

2022-ben újabb évaddal jelentkezik a méltán híres tehetségmutató verseny. Ha van olyan produkciód, amit szeretnél megosztani másokkal, akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot. Készülj fel és add elő a mindent vivő műsorszámot! Jelentkezz most és nyerd meg az értékes nyereményt!

mmm - most mutasd meg tehetségkutatóA 3M célja az, hogy a tinédzserek igenis megmutathassák, hogy mit tudnak. Fontos számunkra, hogy tehetségeteket egy produkcióvá formáljátok és mutassátok meg a tábor előtt. Meggyőződésünk, hogy példamutatással lehetünk fények, ahogy az Ige írja. De mennyivel ragyogóbb az a fény, amit mindenki lát? Aki példát mutat azzal, hogy

„Nézzétek, én ilyen ajándékot/tehetséget kaptam, kitartóan gyakorlok, tanulok és kamatoztatom!”

A fiataloknak bátorításra van szüksége és motivációra. Bátorítani szeretnénk titeket, hogy amit éppen gyakorolsz, most kezded vagy már régóta tehetséges vagy valamiben – mutasd meg, add elő! Reméljük, hogy erre tökéletes eszköz a Most Mutasd Meg Tehetségmutató est.

Készülj a saját produkcióddal – amely maximum 2 perces legyen, jelentkezni a táborban tudsz majd a nagy Most Mutasd Meg Showra! : )

Saját dal, mutatvány, rap, hangszer tudás, vers, különleges képesség, monológ, dráma, 2 perces gyorsfestés, jöhet bármi! Ha megmutatnád tehetséged és tudásod – itt az idő!

A 2015-ös MMM show nyitánya Balázs és Gabiboy előadásában rögtönzött előzenekarként : )

Go top