Christeens Tábor 2K19

2019. Június 30 – Július 6, Tata

Minden nyáron együtt töltünk egy hetet 2-300 fiatallal! Várunk minden 13-18 éves tinédzsert, akik szeretik Istent vagy szeretnék Őt megismerni. Ha nyitott vagy a bibliai értékekre, egy jó közösségre és persze szeretnél kikapcsolódni, feltöltődni, lazulni, köztünk a helyed!

A tábor fő célja, hogy mindenki növekedni és erősödni tudjon személyes hitéletében.

A tábornak minden évben van egy központi témája (2019: Tegnap, ma és mindrökké!) és van egy kialakult programja, amit színes eseményekkel igyekszünk megfűszerezni (Imaséta, KÜLDETÉS, 3Mtehetségmutató, esti GameZone)!

A program reggel 8-tól az egész napon át, majdnem éjfélig tart! A reggeli gondolatébresztő alkalomtól kezdve a csoportfoglalkozáson át számtalan délutáni fakultáció, szeminárium és sport közül választhatsz. A nap csúcspontja az esti fő alkalom, ahol Isten dicsérjük és hallhatjuk kijelentett igéjét a Bibliából inspiráló prédikációkban.

Ezt a hetet nem fogod megbánni!


Program

dicsoitesfakultaciokigei-uzenetimasetajatekok

A tábor élete reggel 8-tól az egész napon át, éjfélig tart! A reggeli gondolatébresztő alkalomtól kezdve a csoportfoglalkozáson át számtalan délutáni fakultáció, szeminárium és sport közül választhatsz. A nap csúcspontja az esti fő alkalom, ahol szól hozzánk a biblia és dicsőíthetjük Isten. Ezután változatos levezető programmal zárul a nap (GameZone, 3M, KÜLDETÉS).

3M – Most Mutasd Meg!

triplam

CSÜTÖRTÖK este megmutathatod tehetségedet – bármiben! Mondj egy verset, állj fél lábbal egy lufin, rappeld el az ABC-t visszafelé miközben bal kézzel a jó sorrendben egy táblára írod, vagy mutasd meg nekünk ének/zene/tánc tudásod – értékelni fogjuk!

KÜLDETÉS!

rrs

3 NAP – 3 Kihívás! Ez egy olyan pontgyűjtő akadályverseny, ahol minden résztvevőnek szponzora van. A gyűjtött pontokat adományra válthatod a szponzoroktól, majd az így összegyűjtött bevételt egy előre megjelölt missziónak adjuk át.

Imaséta

imaseta

SZERDA DÉLUTÁN, fakt 1 alatt imádkozás kicsit másként: kreatívan illusztrálva akiért/amiért imádkozunk. Olykor lendületesen vagy épp csendesen, nem ezen múlik – de az ima fontos kulcs, ezért fontos számunkra is a táborban!

Elmúltál már 19? Velünk tartanál?

Wohoooo! : )

Akár technikai (őrség, fakultáció vezetés, sorjátékok szervezése, kreatív terület – fotó, videó, dekor) vagy szellemi területen (csoportvezetés, szeminárium tartása délutánonként), várunk szeretettel!

Hosszú a sor? Készülj!

Néha hosszabb a sor az ebédre várva mint szeretnénk, így váratlanul kreatív ötletek törhetnek elő benned spontán produkciókban formálódva. Ezek sosem várhatnak a tábor tehetségkutató showműsoráig – meg kell örökíteni!


Szeretnéd a nyári táborod igazán üdítő és zöld környezetben eltölteni?

Röplabda pálya, foci pálya, kosárlabda pálya, sok sok fa, zöldellő környezet

Sok évnyi kadarkúti és isaszegi táborozás után 2017-ben Tatára költöztünk a Christeens Tinitáborral.Rengeteg zöld felület, röplabda pálya, kosárlabda pálya, focipálya, nagysátor a délelőtti és esti közös alkalomra, valamint még több zöld, fák-fák-fák és hangulatos belső kert vár minket az esti teaházhoz.A tábor pontos címét a szállások után találod lent.

Zöld terület 100
Madárcsicsergés 100
Szúnyog 3

HÁROMféle szállás közül választhatsz

A szállásigényeket a regisztráció sorrendjében tudjuk teljesíteni!
Fontos tudnod, hogy sátrazásra idén sincs lehetőség!

Faház

(2 ágyas faházak, közös vizesblokkal) össz. kapacitás: 38 fő

Christeens tábor faház szállás

Kőépület

(2-3-4-5-6 ágyas szobákban) Össz.kapacitás: 112 fő
Minden kőházban 4 külön szoba, közös fürdőszoba és hűtőszekrény található.

Hotel szoba

(2 és 3 ágyas szobákkal) Össz. kapacitás: 35 fő


Jelentkezés

A tábordíj tartalmazza:

  • Napi 3 étkezést 6 nap
  • Kiválasztott szálláshelyed
  • Minden programon való korlátlan részvételt
  • Ajándék táboros badge tartó

A tábordíj NEM tartalmazza

  • Az utazásod költségeit
  • KÜLDETÉS váltóruhád
  • Biblia kölcsönzést – Hozd a saját Bibliád! : )

Utolsó lehetőség! – csak Június 24 reggel 7:00-ig!

Utolsó jelentkezési határidő:

Tábordíjak, kedvezmények

Jelentkezz minél hamarabb, spórolj meg akár 8.000 Ft-nyi büfé pénzt ;)
Van lehetőséged extra kedvezményekre is, részletek lent találod.

Nagycsalád kedvezmény

Csak május 30-ig történő jelentkezés esetén! Eltérő csalédnév esetén kérjük külön jelezni!

2 vagy több táborozó tini esetén:
-3.000 Ft/fő a végleges regisztrációs díjból

Szociális pályázat

Nagyon szeretnél jönni a táborba, de nehezen tudod fizetni a tábordíjat?

Jelentkezési határidő

Június 20.-után sajnos nem tudunk jelentkezéseket fogadni. Kérjük kerüljétek a határidőn túli külön megkereséseket, nem tudunk ebből engedni.

Letölthető doksik

Igen, érvényes regisztrációhoz 10.000 Ft-os előleg utalása szükséges, ami nagyon fontos! Ezt az előleget a lenti bankszámlára kell utalni. A regisztráció akkor lesz érvényes, ha munkatársunk visszajelzett a befizetésről. Az előleget természetesen beleszámoljuk a tábordíjba, ám ha nem tudsz eljönni, az előleget nem áll módunkban visszafizetni (esetleg másra átruházható).
Amennyiben az előleg nem érkezik be határidőre, sajnos a jelentkezésedet törölnünk kell, és helyedet másnak adjuk át.

Az előleget (10.000 Ft) ide utald (vagy személyesen befizetheted bármely K&H bankban):
Christeens
10401921-00029903-00000001
Megjegyzés rovatba feltétlen írd be: Neved és városod

Kattints a tábori regisztrációs linkre, hogy regisztrálhass a táborba. Ügyelj arra, hogy minden mezőt kitölts (az adatvédelmi kisregényünket itt olvashatod el)! Ha minden adatot megadtál és elküldöd a jelentkezésed, SIKERES jelentkezés esetén a következő üzenetet kell látnod az oldal tetején: “A regisztrációs levelet kiküldtük!”

Igen, a sikeres jelentkezés elküldése után kapsz egy automatikus levelet a megadott e-mail címedre. Ha ez nem történik meg, keress bennünket az info(kukac)christeens.hu címen, mert sajnos néha elveszik a levél a SPAM mappában, vagy más egyéb mappába.


Jelentkezés – Töltsd ki az űrlapot 2 perc alatt, és biztosítsd a helyed a 2K19 Táborra!

A regisztráció lezárult.

Hogyan találsz el a táborba?

Autó

Öreg-tó Club Hotel
Cím: 2890 Tata, Fáklya u. 4.
GPS: N47.637423°, E18.343142°

A jobb tájékozódás érdekében a Tulipán utca 1. számot írjátok be a GPS-be!

Busz

Budapest – Tatabánya között közlekedő távolsági busszal, majd a tatabányai buszvégállomásnál átszállva a Tatabánya-Tata helyközi járatra, az Öveges utcai megállóig. A közlekedés a Vértes Volán egy különjáratával is megoldható. Ezzel kapcsolatosan a 34/587-590-es számon kérhetsz bővebb információt.

Vonat

• Tata Tóvároskert állomásról kb. 20 perc gyalog (Székely Bertalan utcán végig, majd jobbra az Öveges József utcára, azután a főúton átmész és a szemközti utcában megtalálsz bennünket).
• Tata nagyállomástól az 1-es helyi járattal a városközpontig, majd átszállással a Tata-Tatabánya helyközi járattal lehet megközelíteni minket, mely utóbbiról az Öveges utcai megállónál kell leszállni.
• Tatabánya vasútállomástól: a Tata-Tatabánya helyközi járattal (Tatán az Öveges utcai megállónál kell leszállni)

“Fiatalon Krisztust követni a lehető legjobb dolog!”

Go top