A Küldetés

4 este, 4 forduló - Bírni fogod?

Minden évben visszatérő tapasztalat, hogy a táborban az RRS nevű program a tábor három legkedveltebb  programja között szerepelt, minden évben igyekeztünk újításokat belevinni. Régóta ott van bennünk, hogy talán már itt az ideje váltani, a régi jó RRS-t valami újra, valami mégjobbra cserélni.

Örömmel jelenthetem, hogy idén a Christeens sok újdonsága (mint pl. a táborhelyszín) mellett az RRS is megújul, teljesen lecserélődik és idén itt a forradalmian új KÜLDETÉS!

Az új játék lényege, nem változik:  misszió az elveszettekért.

 

A Küldetés ellenben nem egy délutánra fog koncentrálódni a táborban mint az RRS eddig, hanem majdnem minden este lehetőséget nyújt számodra az izgalmakra, játékra, szolgálatra.

4 este, 4 különböző nehézségű feladat (22.00 órakor):

  • 1. szint: futás (kb. 2,5 km táv az Öreg-tó körül)
  • 2. szint: éjszakai kalandpálya + bringázás (kb. 15 km)
  • 3. szint: ügyességi pálya (egyensúly, bátorság, kitartás)
  • 4. szint: performansz (add elő magad a közönség előtt bármiben: egyéni szónoklat, igevers, hangszeres előadás, szólótánc stb.)

Gyűjts minél több szponzort (megbízót), mert a lényeg nem változott: SEGÍTENI a rászorultakon, elesetteken!

A tábor előtt tehát megbízókat kell keresned magadnak, akik kiküldenek téged a KÜLDETÉSRE.
Megbízóiddal – akik lehetnek családtagok, barátok, pásztorok… stb – döntitek el, hogy melyik küldetésekkel bíznak meg a táborban teljesíthető 4 küldetés közül.
Minden teljesített küldetésnek ára van, amit megbízóid fizetnek a tábor utáni napokban adományként annak a missziónak, szervezetnek, akit idén támogatunk.

Aki mind a 4 küldetést teljesíti az esélyes a fődíjra, ami többek között ingyenes táborozás a 2018as Christeens táborban. Fődíjat érdemel, a legtöbb megbízót gyűjtő és a legtöbb pénzt gyűjtő.

Figyeld folyamatosan a Christeens Facebook oldalát és megtudhatod idén milyen küldetések várnak Rád!

Az idén támogatott szervezet:

Go top