CHRISTEENS TÁBOR

A Posztolók Cselekedetei!

Christeens 2K17 Tábor – 2017 Július 2-8, Tata

Minden nyáron együtt töltünk egy hetet 2-300 fiatallal! Várunk minden 13-18 éves tinédzsert, akik szeretik Istent vagy szeretnék Őt megismerni. Ha nyitott vagy a bibliai értékekre, egy jó közösségre és persze szeretnél kikapcsolódni, feltöltődni, lazulni, köztünk a helyed!

A program reggel 8-tól az egész napon át, majdnem éjfélig tart! A reggeli gondolatébresztő alkalomtól kezdve a csoportfoglalkozáson át számtalan délutáni fakultáció, szeminárium és sport közül választhatsz. A nap csúcspontja az esti fő alkalom, ahol szól hozzánk a biblia és dicsőíthetjük Isten. Ezután változatos levezető programmal zárul a nap (GameZone, 3M). Részletes programot ezen a linken találsz. Facebook Galériában több ezer képet láthatsz, de sok-sok videó is segíthet elképzelni a tábori életünket.

“Fiatalon Krisztust követni a lehető legjobb dolog!”

A tábor fő célja, hogy mindenki növekedni és erősödni tudjon személyes hitéletében.

A tábornak minden évben van egy központi témája (2017: A Posztolók Cselekedetei!) és van egy kialakult programja, amit színes eseményekkel igyekszünk megfűszerezni, például az Imasétával, az RRS-el, 3M-mel vagy éppen a GameZone-al! Részletes programleírást itt találsz.

Az idei táborban is megtartjuk a nagysikerű ‘Nyitott nap‘-ot, amelyre bátran meghívhatod érdeklődő barátaidat. A részvétel regisztrációhoz kötött, részletekért kattints IDE. Olvasd át a részletes tábori infókat (helyszín, napi programok, fotók, videók) a menüpontokra kattintva és jelentkezz!

19+

Elmúltál már 19, de szívesen jönnél?

Akár technikai (őrség, takarítás, fakultáció vezetés) vagy szellemi területen (csoportvezetés, szeminárium), várunk szeretettel! Az ehhez szükséges tudnivalókért írj nekünk a “Kapcsolat” fül alatt.

Csoportvezetés?

Nem ijedsz meg, ha kiscsoportot kell vezetni?

Gyere csoportvezetőnek! Részletes tájékoztatás és információk, dátumok és letölthető anyag a linkre kattintva!

Hosszú a sor? Készülj!

Néha hosszabb a sor az ebédre várva mint szeretnénk, így váratlanul kreatív ötletek törhetnek elő benned spontán produkciókban formálódva. Ezek sosem várhatnak a tábor tehetségkutató showműsoráig – meg kell örökíteni!

Szeretsz sátorozni? Sosem próbáltad még?

Óriási élmény lehet a barátaiddal!

Nálunk kipróbálhatod magad 1 hétig sátorozva – de nem kötelező! ;)

Go top