CHRISTEENS TÁBOR

Tegnap, ma és mindörökké

Christeens 2K19 Tábor – 2018 Június 30 – Július 6, Tata

Minden nyáron együtt töltünk egy hetet 2-300 fiatallal! Várunk minden 13-18 éves tinédzsert, akik szeretik Istent vagy szeretnék Őt megismerni. Ha nyitott vagy a bibliai értékekre, egy jó közösségre és persze szeretnél kikapcsolódni, feltöltődni, lazulni, köztünk a helyed!

“Fiatalon Krisztust követni a lehető legjobb dolog!”

A tábor fő célja, hogy mindenki növekedni és erősödni tudjon személyes hitéletében.

A tábornak minden évben van egy központi témája (2018: Erős és Bátor!) és van egy kialakult programja, amit színes eseményekkel igyekszünk megfűszerezni (Imaséta, KÜLDETÉS, 3Mtehetségmutató, esti GameZone)!
A program reggel 8-tól az egész napon át, majdnem éjfélig tart! A reggeli gondolatébresztő alkalomtól kezdve a csoportfoglalkozáson át számtalan délutáni fakultáció, szeminárium és sport közül választhatsz. A nap csúcspontja az esti fő alkalom, ahol Isten dicsérjük és hallhatjuk kijelentett igéjét a Bibliából inspiráló prédikációkban.

Elmúltál már 19? Velünk tartanál?

Wohoooo! : )

Akár technikai (őrség, fakultáció vezetés, sorjátékok szervezése, kreatív terület – fotó, videó, dekor) vagy szellemi területen (csoportvezetés, szeminárium tartása délutánonként), várunk szeretettel!

Hosszú a sor? Készülj!

Néha hosszabb a sor az ebédre várva mint szeretnénk, így váratlanul kreatív ötletek törhetnek elő benned spontán produkciókban formálódva. Ezek sosem várhatnak a tábor tehetségkutató showműsoráig – meg kell örökíteni!

Szeretnéd a nyári táborod igazán üdítő és zöld környezetben eltölteni?

Röplabda pálya, foci pálya, kosárlabda pálya, sok sok fa, zöldellő környezet

Go top