CHRISTEENS TÁBOR

Erős és Bátor

Christeens 2K18 Tábor – 2018 Július 1-7, Tata

Minden nyáron együtt töltünk egy hetet 2-300 fiatallal! Várunk minden 13-18 éves tinédzsert, akik szeretik Istent vagy szeretnék Őt megismerni. Ha nyitott vagy a bibliai értékekre, egy jó közösségre és persze szeretnél kikapcsolódni, feltöltődni, lazulni, köztünk a helyed!

“Fiatalon Krisztust követni a lehető legjobb dolog!”

A tábor fő célja, hogy mindenki növekedni és erősödni tudjon személyes hitéletében.

A tábornak minden évben van egy központi témája (2018: Erős és Bátor!) és van egy kialakult programja, amit színes eseményekkel igyekszünk megfűszerezni (Imaséta, KÜLDETÉS, 3Mtehetségmutató, esti GameZone)!
A program reggel 8-tól az egész napon át, majdnem éjfélig tart! A reggeli gondolatébresztő alkalomtól kezdve a csoportfoglalkozáson át számtalan délutáni fakultáció, szeminárium és sport közül választhatsz. A nap csúcspontja az esti fő alkalom, ahol Isten dicsérjük és hallhatjuk kijelentett igéjét a Bibliából inspiráló prédikációkban.

Elmúltál már 19? Velünk tartanál?

Wohoooo! : )

Akár technikai (őrség, fakultáció vezetés, sorjátékok szervezése, kreatív terület – fotó, videó, dekor) vagy szellemi területen (csoportvezetés, szeminárium tartása délutánonként), várunk szeretettel!

Hosszú a sor? Készülj!

Néha hosszabb a sor az ebédre várva mint szeretnénk, így váratlanul kreatív ötletek törhetnek elő benned spontán produkciókban formálódva. Ezek sosem várhatnak a tábor tehetségkutató showműsoráig – meg kell örökíteni!

Szeretnéd a nyári táborod igazán üdítő és zöld környezetben eltölteni?

Röplabda pálya, foci pálya, kosárlabda pálya, sok sok fa, zöldellő környezet

Go top
ÉVZÁRÓ Október végén! Jelentkezem most!
ÉVZÁRÓ Október végén! Most jelentkezem!