Adatvédelem

Adatvédelem törvényi háttere

A Christeens tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait, akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek vele. A Christeens által végzett adatkezelésre különösen a 2003. évi XLVIII. számú törvénnyel, valamint a 2005. évi XIX. számú törvénnyel módosított a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény az irányadó. A Christeens nem felelős azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, melyekről, illetve melyekre link mutat a www.christeens.hu weblapra, valamint weblapról.

Adatok felvétele

A www.christeens.hu weboldalain lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Információ kéréséhez, valamint egyéb űrlapok, tábori jelentkezés kitöltéséhez bizonyos személyes adatokra (pl. név, e-mail cím) szükség lehet. Információkérő, szavazó vagy egyéb olyan űrlap kitöltése a www.christeens.hu weblapjain, amely személyes adatok megadásával jár, az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. A hozzájárulás bármikor írásban visszavonható.

Adatok felhasználása, továbbítása

Minden olyan esetben, amikor a szolgáltatott adatokat az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, a Christeens erről az érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy ezt követően hozzájárulását bármikor írásban visszavonja.
Az általa kezelt személyes adatokat harmadik fél számára, a jogszabályokban meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem továbbítja.

Adatbiztonság

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében minden tőle elvárhatót megtesz. A kor követelményeinek megfelelő műszaki és biztonsági megoldásokat alkalmazza.

Go top